17 Januari

Vandaag is het 17 januari. De dag waarop Sybren officieel zou komen. Nu is de dag nog niet om, maar ik heb niet het gevoel dat de bevalling vandaag nog gaat plaatsvinden. Beetje jammer want ik zit al een aantal weekjes echt te wachten tot het gebeuren gaat!

Langer dan twee weken gaat het nu in elk geval niet meer duren, maar twee weken is nog best lang, zeker als je twee weken moet wachten. Dus, KOM OP SYBJE!!! Papa en mama zijn er helemaal klaar voor! :D

Dit bericht is geplaatst in updates. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>