Bezoek

We hebben al veel leuke mensen op bezoek gehad die een beschuitje met Piet Piraatjes kwamen eten en vandaag kwamen Esther en Eddy op bezoek. Nadat Eddy heeft geholpen met een luier verschonen en Esther gezellig met Sybren en Pluis heeft geknuffeld hebben ze een lekkere lasagna schotel voor ons gemaakt! :)

Dit bericht is geplaatst in updates. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Bezoek

  1. carla en gab schreef:

    Wat een mooi kindje en wat een bos haar! Van harte gefeliciteerd jullie beiden.
    Leuk vriendje voor ons kleinkind Mayouka later. Ze is maar 7 weken ouder, moet kunnen. Carla en Gab

  2. Frida schreef:

    Zo’n babytje staat Esther leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>