Pakjesbezorgdag

Vandaag was het Pakjesbezorgdag. Sinterklaas trekt dan met een hele groep Pieten door het dorp om kinderen cadeautjes te geven (het cadeautje moet je zelf eerst ergens inleveren als ouder) en met pepernoten te strooien. Sybren vond het hartstikke leuk en heeft een mooi boek over voertuigen gekregen en flink wat pepernootjes!

pakjes pakjes3 pakjes4 pakjes2

 

En aan cadeautjes geen gebrek want Sybren heeft zijn schoen vorige week thuis gezet, later die week nog bij opa en oma en ook nog eens op school! En toen kwam er ook nog eens een grote envelop uit Twello van de Sint over de post… :D

Dit bericht is geplaatst in updates. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>