December

Mama heeft het de afgelopen maand zo druk gehad dat het niet helemaal gelukt is om Sybren’s blogje goed bij te houden. December was nogal een feestmaand en dus zijn er genoeg foto’s gemaakt. Daarom nu alsnog even de leukste foto’s en momenten van de maand december:

Pakjesavond bij opa en oma!! Sybren is goed verwend en heeft heel veel cadeautjes gekregen! (vooral auto’s ;) )

sint sint1 sint11

sint12 sint13 sint14

De goedheiligman kwam ook Sybren’s school met een bezoekje vereren. Alle kinderen hebben een tandenborstel met tandenborstelhouder als cadeautje gekregen.

sint-school3 sint-op-school sint-school2

14 december hebben we Sinterkerst gevierd. Ook deze dag heeft Sybren weer autootjes en auto-stickers gekregen. Vriendinnetje Feline en vriendje Tim waren er natuurlijk ook bij!

sintekerst sintekerst2 sintekerst9

sintekerst10 sintekerst12

Met kerst zijn we gezellig met opa, oma, tante Carola en ome Cor uit eten geweest in Zuidlaren.

kerst kerst2 kerstboom

Eind december werd mama (en ook Sybren en papa) verrast door een babyshower van vriendinnen. Sybren vond de aandacht helemaal geweldig en heeft goed geholpen met het vullen van de eitjes, opruimen en natuurlijk de cadeautjes uitpakken die voor mama en baby D. zijn.

sybren-babyshower

Een dagje later was overoma jarig en dit hebben we gevierd bij opa en oma thuis!

overoma jarig2

Dit bericht is geplaatst in updates. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>