Sneeuw

Op Sybren’s verjaardag viel er ‘s avonds voor het eerst dit jaar sneeuw! Zondags lag er een flink pak en dus heeft papa de slee van zolder getrokken en hebben we een stukje gewandeld buiten.

slee slee2

 

Vandaag lag er weer verse sneeuw, dus ook deze middag hebben we even een stukje gelopen en is Sybren zelfs nog even een stukje met mama in de eend wezen rijden. Deze middag stond er gelukkig wel een zonnetje bij :)

sneeuw

Dit bericht is geplaatst in updates. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>