De zee

11 Juni waren papa en mama alweer 3 jaar getrouwd en besloten we naar Bloemendaal aan Zee te gaan. Sybren heeft deze dag voor het eerst de zee gezien! Helaas is hier geen filmpje van maar Sybren’s reactie was onvergetelijk! Stuiterend van opwinding rende hij op het water af om vervolgens enorm terug te deinzen van de golfen die natuurlijk deze kant weer op kwamen ;)

Sybren heeft eventjes met zijn voeten door de zee gelopen maar vond het toch wel een beetje eng. Spelen in de enorme zandbak was veel veiliger! ;)

zee zee2

Dit bericht is geplaatst in updates. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>