Kinderstoel

Sybren heeft sinds kort een mooie nieuwe kinderstoel! Hij kan er al aardig goed in zitten en het is dus hartstikke handig om hier lekker een bordje fruit of groente in te eten. Sybren kon vandaag zelfs ook al eventjes los zitten!

Eerder deze week zijn we met Sybren naar de dermatoloog in het ziekenhuis geweest voor zijn eczeem. Het zalfje wat hij nu, na vier eerdere zalfjes van de huisarts, heeft gekregen heeft nu al effect! Het eczeem in zijn gezichtje is al een stuk lichter dan daarvoor en volgende week maandag zou het zelfs helemaal weg moeten zijn! Wij zijn dus heel benieuwd! Komende maandag moeten we ook ter controle weer naar het ziekenhuis.

Dit bericht is geplaatst in updates. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>