Logeren bij pake en beppe

Vanochtend zijn we op de fiets naar het consultatiebureau geweest. Inmiddels is Sybren 7,7 kilo en 70 cm lang! Iets langer dan gemiddeld en iets lichter dan gemiddeld. Maar verder prima in orde. Sybren kan al lekker babbelen en kan al zo goed staan vond de dokter.

Komende maandag is Sybren precies een half jaar en mag hij allerlei nieuwe dingen eten. Op zich kon dat nu ook al prima volgens de dokter en dus hebben we vandaag na de sperzieboontjes een lekker yoghurttoetje geprobeerd. Lekker!!!

En morgen gaat Sybren een weekendje bij pake en beppe in Twello logeren. Spannend! Pake en beppe hebben al voor een bedje gezorgd, dus we hoeven alleen maar een tas met kleertjes en eten mee. Dat gaat vast heel gezellig worden :)

Dit bericht is geplaatst in updates. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>