Papa en mama

Dit zijn mijn gekke mama Jolanda en papa Theo op een reddingsboot in Almere. Ik zat toen net in mama’s buik!

Hier zitten papa en mama zoals altijd achter hun laptopjes en dat notabene op mijn verjaardag!

Papa en mama zijn sinds 2006, eind zomer samen en zijn 11 juni 2011 getrouwd in Heerenveen. Ik was er toen uiteraard ook gezellig bij, maar helaas was ik nog te klein om de ringen aan te geven of met rijst te gooien. Dus die dag liet ik me maar lekker in mijn hippe wandelwagen rondrijden, beetje overzicht enzo houden…

 

Mijn papa is muzikant en mama is kunstenaar, dus als ik geen creatief kind wordt, weet ik het ook niet meer. Helaas zijn zowel papa als mama nog niet echt doorgebroken en beroemd, dus ik hoop dat ik dat wel beter doe dan.

Ook zal ik al wel vrij snel een cafeïneverslaving ontwikkelen gezien mama de hele dag door koffie drinkt en papa met red bull opstaat ’s ochtends en naar bed gaat met een fles cola. Wees dan ook niet verbaasd als ik al snel een ADHD-kindje blijk te zijn, zeker met papa’s genen.

Papa en mama houden behalve van mij ook heel veel van de drie andere wezentjes die bij ons wonen; Poes, Pluis en Pim. Mama zou het liefst nog meer harige monsters in huis willen maar papa zegt dat drie meer dan genoeg zijn!

2 Reacties op Papa en mama

 1. Linda schreef:

  Dat verhaal van je red bull in de ochtend en slapen met een fles cola komt mij donders bekend voor…. Leuke site !! Leuke foto’s en leuke verhalen !!!

 2. Sietse schreef:

  Zo meneer Fokkema, dus je bent papa?
  Leuk man, misschien het beste wat je tot nu hebt gedaan.
  Weg met al die avonturen, wat was het ook alweer? Nigeria?
  Mij doet het deugd jullie zo lekker bezig te zien, de Fokkemaatjes.
  Ga zo door!

  En wat las ik net? Zit je nu in USA NY? Tijdelijk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>