Pake en beppe

Dit zijn mijn pake en beppe Fokkema uit Twello.

 

Hier ben ik nog een heel klein baby’tje en zag ik pake voor het eerst in het revalidatiecentrum in Apeldoorn.

Op deze foto ben ik 1 jaar geworden en zijn pake en beppe bij ons op bezoek in Zuidbroek gekomen!

Ook van mijn papa’s kant heb ik een aantal tantes en ooms. Ik heb zelfs een neefje en een nichtje! Het is alleen zo jammer dat zij zo ver weg wonen, helemaal in Nieuw Zeeland! Maar wie weet nemen papa en mama mij wel een keer mee op een luxe vakantie :)

Dit zijn tante Marga en oom Craig en hun koters Zoey en Tyler.

lies en mies

Hier hebben we tante Annelies en oom Michel. Ze hebben een heel leuk hondje Lola waar ik vast wel af en toe mee mag spelen.

 

En als laatste hebben we hier tante Mirjam. Tante Mirjam schijnt heel goed met baby’s te zijn, maar ik moet het nog even zien!

2 Reacties op Pake en beppe

 1. Pake schreef:

  Hartelijke groet vanuit het ziekenhuis, leuke site.
  Alle verpleegkundigen in het ziekenhuis zijn laaiend enthousiast over de mooie baby! Wat een prachtige bos haar, zo lijkt het of Sybren al heel groot is. Geniet voorlopig volop van jullie prachtige kleine baby want het duurt maar even, ook van de nachtelijke huilpartijen. Theo ik verwacht dat je de baby ook Fries leert en dat Sybren jou heit noemt en Jolanda mem. Heit en Mem ontzettend gefeliciteerd met jullie prachtzoon. Kom straks gauw eens op bezoek in de Kastanjehof in Apeldoorn.

  Pake (Lies en Maarten.)

  ps. Mooie 2e naam met bijbelse betekenis

 2. Marga schreef:

  Wat een leuke site hebben jullie gemaakt voor Sybren! Zo te zien zijn jullie helemaal gek met ‘m, maar wat wil je ook met zo’n mooi knulletje!!!

  Groetjes en dikke knuffels van tante Marga en ome Craig en van grote nicht en neef Zoey en Tyler

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>